Бракоразводна парницa (ВИЦ)

- Категорија: Вицотека

Бракоразводна парница:

Жената:

– Дете ќе остани со мене, секако не е твое!

Мажот:

– Ами, не е ни твое!

Жената:

– Како така не е мое ?!?

Мажот:

– Нели ти текнува кога бевме в болница и кога ми рече дека е покакано, да го сменам?? Е па го сменив.

loading...

Слични објави

Стрип! А глава те боли а?

loading...