Aктивности во игротека „Бајка“ оваа недела

Оваа недела, слободни активности во текот на целиот ден имаме во вторник (16.05.2017).

Специјална креативна работилница имаме во четврток (18.05.2017) и заедно со нашите дадилки ќе изработуваме мозаик со цветови од колаж.

Работилницата започнува од 18:00 часот.

Роденденски забави имаме во следните термини:
Понеделник (15.05.2017) од 19:30-21:30 часот.
Среда (17.05.2017) од 19:30-21:30 часот.
Петок (19.05.2017) од 17:00-19:00 часот.
Сабота (20.05.2017) од 17:00-19:00 часот.
Недела (21.05.2017) од 17:00-19:00 часот.

Во меѓувреме, посетете го нашиот кафе-бар и уживајте на летната тераса со поглед кон Паркот на езерата. Оваа недела, кафе-бар „Бајка” ви нуди фредо еспресо со Кока-кола за само160 денари.

За повеќе информации посетете ја нашата фан-страна, веб-страната и профилот на Инстаграм.

loading...

КОМЕНТАРИ